Blivande sambos.....

Idag är det budgivning på huset vi kollat på. Vi är ganska säkra på att vi inte kommer få det. Det är vääääldigt mycket rust som krävs och därför har vi satt ett ganska lågt maxtak på budläggningen. Så vi är relativt säkra på att nån kommer lägga över det. Men vi ger inte upp innan vi ens försökt, så vi kommer ju vara med så länge vi kan.

Annars har vi ju en plan B som gör att vi ändå kan bli sambos snart och fortsätta leta hus i lugn och ro. Vi flyttar helt enkelt ihop i en av lägenheterna. Det känns som en otrolig lättnad att vi kommit fram till detta.
Så idag känner jag mig lite gladare än vanligt. Lite mer sprudlande och pirrig!
Anna
2014-11-09 @ 20:49:32

spännande med budgivning men bra att ni inte fick det tror jag, det lät inte som om ni var 200% på att ni ville ha just det huset.....




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0