Halloween filmtips!

Om ni bara tänker se en film under Halloween/Alla helgona-helgen så ska ni se den här!
Om ni tänker ha ett skräckfilmsmarathon så tycker jag oxå ni ska inkludera den här filmen i det för att lätta upp stämningen lite. 
Jag är jäkligt kinkig när det kommer till komedier och tycker lätt att de blir för mycket sexistiska och barnsliga underbältet skämt i den genren. 
 
Men den här gillade jag verkligen! 
 
Jag gillar inte heller hemmadokumentärkänslan som är ett så populärt begrepp inom skräckfilmsgeneren med exempel som Paranormal Activity-filmerna som jag tycker är riktigt långtråkiga och ointressanta.
De två filmer som jag tycker är undantaget inom genren som verkligen lyckats med koncepet, är Blair witch project och Rec.
 
Den här filmen är och gjord med dokumentärkänsla men man slipper den skakiga suddiga handfilmingen vilket jag verkkligen är tacksam för.
 
Längesen jag skrattade så mycket åt en skräckkomedi. Senast nån lyckades så bra med genren var nog Shaun of the Dead enligt mig.
 
Se och njut säger jag bara!
 
 
What we do in the Shadows, 5 av 5 möjliga enligt mig!

Jem

Trots att den inte verkar följa originalhistorien så mycket så är jag väldigt pepp på den nya Jem-filmen.
Nyfiken om inte annat.
Jag bokstavligt talat avgudade Jem när jag var liten. Och hade såklart flera dockor och kassett-band. 
Hon är fortfarande en stark stilikon för mig. En häftig brutta helt enkelt!
 
 

Onsdag

Imorgon tar jag och mamma tåget till Lidköping för att gå på Mickes begravning på fredag. Så den här dagen kommer ägnas åt att packa och planera. Kläder ska väljas och minnesord ska skrivas.
 
Känns otroligt tungt med begravningen men känns också såklart bra att samlas och hedra Micke. Den handlar om honom och inget annat. Det är det viktiga. 

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0