Nattskräck

Inatt hade jag nattskräck. Riktigt otäckt. Så nu ska jag försöka förklara vad nattskräck är. De flesta förstår ju på namnet att det är nån slags mardröm. Men det är inte som en vanlig mardröm. Tänk dej den värsta mardrömmen du någonsin haft och multiplicera den känsla med typ 100. När man vaknar så förstår man inte att man drömt. Man är säker på att det var en riktig upplevelse. Och den känsla kan sista kvar länge. Inatt när jag vaknade var jag helt säker på att det var krig och jag skulle bli skjuten genom sovrumsfönstret vilken sekund som helst. Jag var helt förlamad av skräck. Jag visste att jag var helt körd. Att det var slut nu. Jag hade sån ångest. Jag måste dock varit ganska utmattad för jag lyckades somna om ganska fort. Fortare än vanligt. Men efter en sån dröm blir hela dagen lite sne. Man är liksom skakad....

Nytt sovrum

När man fått en helt nytt sovrum så får man ju unna sig lite finaste saker till det. Sovrummet är ju ändå ett av det viktigaste rummen i ett hem. Och man vill ju gärna ha lite mysigt och trivsamt där.
.

.
Det här underbara lakanet kommer från Ralph Lauren. En riktig dröm för mig som älskar rosmönstrat.

Första natten i huset

Inatt sov jag i huset för första gången. Mats sov i stan eftersom han jobbar idag och vi har ingen säng här i huset heller så det var smidigast.
.
Jag vaknade till den här vyn.

.
Underbart! Solen som glittrade i snön.
Känslan av att se ut i sin alldeles ena trädgård. Alltså jag är så djupt förälskad i det här huset!

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0