Mjölkfri latte

Just nu experimenterar jag lite med kosten för att se vad jag mår bäst av. 
Har dragit ner rejält på mjölkprodukterna och äter i stort sätt bara smör och ost i begränsad mängd. Alla andra mjölkprodukter har jag tagit bort för tillfället. 
 
 
Jag är ju kaffetokig så det ställer ju till det lite för mig eftersom jag alltid dricker mitt kaffe med mjölk. Googlade lite och hittade ett jättebra alternativ till Latte!                                                                                                        
 
 

Kaffe(jag gör ca 2-3 koppar åt gången) 1-2 tsk kokosolja, pastöriserad äggvita(en skvätt, ca 0,5 dl) kör allt i mixern. Blir supergott!! Precis som Latten på mitt favvofik! Om man vill ha den lite krämigare och fetare kan man även ha i lite smör. Jag brukar även ha ner lite kardemumma och vaniljpulver för en lyxigare smak, och toppar av med lite kanel!
Älskar verkligen detta! Typ det bästa som hänt mig i matväg på länge :D 

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0