Altered Carbon

Vi har börjat kolla på en ny serie från Netflix. Altered Carbon heter den och Joel Kinnaman har huvudrollen. Och jäklar va positivit överraskad jag blev av den. Har hört lite snack om den innan den släpptes på Netflix, både syrran och Mats har pratat om den. Och nej jag blev verkligen inte besviken. Sååå bra. 
 
 
Jag gillar sci-fi och den här serien har hittils levererat det mesta jag gillar med genren. Snygg estetik med vinkning åt Blade Runner-universumet. Hårda men intressanta karaktärer, och fantastisk teknikutveckling. Den är baserad runt en riktigt intressant crime/mystery-story dessutom, som gör den väldigt spännande. 
 
Jag rekommenderar serien starkt, den bästa som släppts på ett tag nu!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0