Basic isn't boring

Idag blev det en tur till stan med Mats eftersom han ville köpa födelsedagspresent åt mig. Medans han köpte present så gick jag runt och kikade i lite butiker. Hamnade på H&M där jag reafyndade lite.


H&M's egna make up-serie är riktigt bra!! Deras Aqua liquid eyeliner är riktigt prisvärd(och nu dessutom på rea). Den är en av de bästa jag testat faktiskt, och finns i massa trevliga färger. Jag köpte även något jag velat testa länge. Sån där fotskrubbmask i form av sockor. Man har dem på i 90 minuter och sen efter några dagar faller all död hud bort och man får lena fötter. Mina fötter är hemska just nu, så perfekt att testa den här produkten. 

Jag köpte även ett par shockrosa strumpbyxor.. Älskar färg på strumpbyxor till en svart enkel klänning, och det är ingen hemlighet att min favoritfärg är rosa. Köpte just oxå en sån svart basklänning från H&M Basic. 

Det är en modell de har haft i hur många år som helst. När jag var en storlek medium bar jag dem ofta. Efter att jag gått upp i vikt har jag känt mig för tjock för tajta klänningar. Men nu när jag såg den i butik så kom jag ihåg hur mycket jag tycker om den. Fuck it kände jag. So what! Jag är en tjockis. Japp det är jag, men det hindrar väl mig inte från att få känna mig snygg i en klänning tänkte jag och provade den. Till och med Mats gav tummen upp så då fick den följa med hem. Så nu ska jag bära den med glädje. Oavsett kroppsstorlek

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0