VFU no 2

Idag är sista dagen på vecka 2 på min andra VFUperiod. Jag mådde väldigt dåligt innan jag gick ut på denna vfu. Stressad, extrem ångest osv. Men VFUn har verkligen fått mig att må bra igen. Jag älskar verkligen att vara ute på praktik, det är det bästa med utbildningen.
Jag trivs så otroligt bra i skolmiljön!
Igår var jag med på en samhällskunskapslektion då jag är väldigt sugen på att välja just det ämnet som mitt andra ämne. Och jag blev bara.mer sugen efter lektionen, så otroligt kul och intressant! 😍 
 
 
Förövrigt så känner jag att våren börjar krypa fram och det känns underbart. Jag blir alltid deprimerad på våren men att vara ute på praktik hjälper mig faktiskt jättemycket med mitt mående och jag tror att just denna vår kan bli betydligt lindrigare.
 

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0