Sleepless in Hagaström

Är inne på min andra sömnlösa natt nu. Har sovit mellan ca 1-3 inatt. Inte mer. Väldigt frustrerande. Tror att det kan vara medicinutfasningen som spökar. Igår vaknade(efter dålig natt) jag med förkylning, magknip och världens migrän. Magknipen höll i sig hela dagen med lätt feber och konstant huvudvärk. Låg i sängen, sov, löste korsord och tittade på Medium i stortsätt hela dagen. Jag hoppas att den här sömnlösa natten är konsekvensen av att jag sov på dagen igår(vilket jag inte hade nåt val till eftesom jag var så hängig) och inte ett tecken på ännu en migränfylld dag. 
 
Har en fin mamma som kom förbi med korsord iaf och räddade min dag. Annars hade jag avlidit av rastlöshet. HATAR verkligen att vara sängliggande, pallar inte det. Får damp efter 2 timmar. Så tack mami!
 

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0