Tulpaner och lax

Idag kom min mamma förbi med tulpaner och lax. Tulpaner och lax liksom, två av livets bästa grejor. Bortskämd är man. Hade precis gått runt i köket med tulpanlängtan när hon kom förbi. Mor-dotter tankeöverföring månntro? Ljusrosa tulpaner hade hon köpt dessutom 😍
Självklart hade hon även med sig kattmat till Molle. Det har hon alltid. Tror hon nästan har större kattmatsbudget än oss varje månad.. Hahaha!


Den fina vasen har en rolig historia bakom sig. Den hittade vi vid glasåtervinningen sist vi skulle slänga glasförpackningar. Eftersom den var för stor för att gå in i själva returcontainern så hade nån bara lämnat den där. Hel å ren å allt. Så vi tog hem den och diskade den. Den är så fin. Lite som en sån där behållare i ett laboratorium. Tänk att man bara kan hitta skatter så där! Vilken lycka. 
Anonym
2018-01-27 @ 10:15:30

Perfekt vas till tulpanerna. Ett riktigt fynd! Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

runfatchickrun.blogg.se

En blogg om allt möjligt. Om löpning, openwatersimning och annan rolig träning. Om att njuta av livet. Om god mat. Om att överleva sin bästa väns död. Om att besegra bulimi, Om att se det vackra i allt. Om den stora kärleken. Om sköna kläder...och skön inredning. Om plugget...och jobbet. Om vardag...och fest. Om fina vänner. Om bra böcker...och bra filmer. Men mest av allt....om att älska sig själv och livet!!!

RSS 2.0